21. helmi, 2012

Mätsäröintiä Espoossa su 19.2

Sunnuntain aamuna kauheassa lumipyryssä lähdettiin Leenan, Juulin ja koirakatraan kanssa mätsäriin Kiloon koirakoululle.

Ensimmäisenä kehään pääsi harjoittelemaan Ama (Backout's Heavensent), neiti esiintyi oikein hienosti saaden punaisen nauhan. Seuraavan kävivät myös punaisen nauhan pokkaamaassa Leenan pippuri pienokaiset Nana ja Niki. Muuta sijoitusta pikkuiset pentumme eivät saaneet mutta hienoa kokemusta ja harjoittelua. Myös Juuli joutui kehään kun meillä oli kolme punaisen nauhan saanutta pentua :)

Sitten lähdettiin Leenan kanssa hakemaan autosta sinne jätettyjä aikuisia Shaskaa ja Monnaa sisälle... tällä reissulla autoimme varmaan viisi autoa liikkeelle työntämällä kun lunta vaan tuli ja tuli lisää kaiken aikaa.

Pienet aikuiset sitten korkkasi Shaska (Koriander Iz Salskoy Stepi) saaden punaisen nauhan, myös Monna sai punaisen nauhan. Sitten punaisten pienten aikuisten voiton nappasi meidän Shaska :) tuomari tykästyi kovi ja vielä erikseen kysyi että jäädäänhän me BIS kehään... no eihän siinä muu auttanut.

Kun BIS kehän aika koitti niin Shaska olikin sitten koko mätsärin voittaja BIS1... palkintoja tuli reippaasti ja koiran käytös oli miellyttävää joten en jännitä yhtään Shaskan kanssa Latviaan lähtöä ja siellä kehään menoa.

 

Ama (Backput's Heavensent) and Shaska (Koriander Iz Salskoy Stepi) had a litlle training session in match show. Ama just had good practice but Shaska won the whole show :) So I have a very good feeling to go Latvia with Shaska.